Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκινά συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Φρίντχελμ Φούνκελ, λόγω της πίεσης των οπαδών που δεν θέλουν τον Νταμίρ Κάναντι.

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης της Φορτούνα Ντίσελντορφ για να διαδεχτεί τον Φρίντχελμ Φούνκελ το καλοκαίρι.

ADVERTISING

Φαίνεται όμως πως τα δεδομένα διαφοροποιούνται, όπως αναφέρει η έγκυρη "Bild". Οι φίλοι της Φορτούνα αντιδρούν στο να αναλάβει ο Κάναντι την ομάδα τους και το διαμήνυσαν στην διοίκηση, θέλοντας να παραμείνει ο Φούνκελ!

Οι οπαδοί είναι υπέρ του νυν προπονητή και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να ανανεώσει και να μην τον διαδεχτεί ο προπονητής του Ατρομήτου. Γι' αυτό άλλωστε και στη Φορτούνα γνωστοποίησαν ότι ξεκινούν οι συζητήσεις μαζί του.

Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, η Φορτούνα βγαίνει από το... κάδρο για τον Κάναντι. Εντούτοις, θα πρέπει πρώτα ο Φούνκελ να ανανεώσει, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τελειωμένος.

ADVERTISING

Προς το παρόν, η Φορτούνα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη Μπουντεσλίγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή, είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Inline Image