ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αρνητικός απέναντι σε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για χάρη του Κάναντι ο Μάικλ Ίσακ

Nuremberg's Mikael Ishak, left, challenges for the ball with Bayern's Mats Hummels during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Nuremberg and FC Bayern Munich in Nuremberg, Germany, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Nuremberg's Mikael Ishak, left, challenges for the ball with Bayern's Mats Hummels during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Nuremberg and FC Bayern Munich in Nuremberg, Germany, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Μάικλ Ίσακ, μεταξύ αυτών οι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σουηδός φορ προτίμησε να μείνει στην Νυρεμβέργη του Νταμίρ Κάναντι όπως αναφέρουν στη Γερμανία.

Συνέντευξη στην BILD παραχώρησε ο Μάικλ Ίσακ, Σουηδός επιθετικός ο οποίος ανήκει στην Νυρεμβέργη. Το κείμενο του γερμανικού Μέσου έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ίσακ όχι μόνο απασχόλησε ομάδες της Super League, αλλά φαίνεται να τις απέρριψε κιόλας.

Ο 27χρονος επιθετικός, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων: "Ενημέρωσα τον ατζέντη μου (σ.σ. είναι ο Μάρτιν Νταλίν) πως θέλω να μείνω στην Νυρεμβέργη. Μου αρέσει εκεί. Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω.

Όταν επιστρέψω στην Νυρεμβέργη, θέλω σύντομα να μιλήσω με τον νέο μας προπονητή (Νταμίρ Κάναντι) και ν' ακούσω τα πλάνα του για εμένα και την ομάδα". Στο κομμάτι αυτό, η BILD αναφέρει ότι ο Ίσακ είπε "όχι" σε ομάδες όπως η ΣΠΑΛ, η Μπρέσια, η Κλαμπ Μπριζ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Ίσακ με καταγωγή από την Συρία, κατά την περσινή σεζόν που η Νυρεμβέργη υποβιβάστηκε είχε 31 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ