ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Δεύτερη πεντάρα για την Ντόρτμουντ με καυτό Χάαλαντ

Dortmund's Erling Haaland, up, celebrates after scoring his side's 4th goal behind Dortmund's third scorer Jadon Sancho, during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1. FC Cologne in Dortmund, Germany, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Haaland, Dortmund, panigiriko AP IMAGES/AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ παίζοντας εκπληκτικά νίκησε την Κολωνία με 5-1 με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να έρχεται πάλι από τον πάγκο και να πετυχαίνει δύο γκολ σε 25 λεπτά.

Απίστευτα πράγματα από την Ντόρτμουντ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τους "βεστφαλούς" για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μέρες να σημειώνουν πέντε γκολ και τον 20χρονο Νορβηγό μετά το χατ τρικ που πέτυχε στο ντεμπούτο του να έρχεται και πάλι από τον πάγκο και να σημειώνει δύο γκολ σε 25 λεπτά.

Ο Χάαλαντ συνεχίζει απ' εκεί που σταμάτησε με τη Ζάλτσμπουργκ και σε μόλις 60 λεπτά στην Bundesliga μετράει πέντε γκολ και τρελαίνει τους οπαδούς της Ντόρτμουντ αλλά και τους συμπαίκτες του με τα κατορθώματα του.

Το παιχνίδι της Παρασκευής με την Κολωνία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1' με τον Γκερεϊρό. Ο Ρόις έκανε το 2-0 στο 29' και ο Σάντσο το 3-0 στο 48'. Η Κολωνία μείωσε στο 64' με τον Ουτ και ένα λεπτό αργότερα πέρασε στο παιχνίδι ο Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός φορ στο 77' πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 4-1 και στο 87' έφυγε στην αντεπίθεση, πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για το 5-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 24/1

Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-1 (1' Γκερέιρο, 29' Ρόις, 48' Σάντσο, 77' 87' Χάαλαντ / 65' Ουτ)

Σάββατο 25/1

Γκλάντμπαχ - Μάιντς

Βόλφσμπουργκ - Χέρτα

Αίντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία

Φράιμπουργκ - Πάντερμπορν

Ουνιόν - Άουγκσμπουργκ

Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε

Κυριακή 26/1

Βέρντερ Βρέμης - Χοφενχάϊμ

Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ