ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Εγκρίθηκαν οι πέντε αλλαγές τη νέα σεζόν

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το δικαίωμα να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές και τη νέα σεζόν θα έχουν οι ομάδες στις δύο πρώτες κατηγορίες του γερμανικού πρωταθλήματος, όπως αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν.

H Bundesliga ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο έγινε σέντρα μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19 και τώρα ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας βερσιόν της, που είναι προγραμματισμένη για το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη ωστόσο είδηση ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος ήρθε μέσα από τη συνεδρίαση στην οποία πήραν μέρος οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας καθώς αποφάσισαν να παραμείνουν οι πέντες αλλαγές στους αγώνες και στη νέα σεζόν, με τις ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αλλαγές σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές από το ημίχρονο και μετά.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα μετάθεσης ενός αγώνα σε άλλο στάδιο σε περίπτωση που συντρέχουν λόγοι ασφαλείας (που να αφορούν κρούσματα κορονοϊού<), ενώ στο σχετικό κανονισμό που εγκρίθηκε, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν νούμερα μικρότερα από το 50, δηλαδή από το 1 μέχρι το 49.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ