ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ο Λεβαντόβσκι εκτέλεσε με χατ-τρικ την Σάλκε

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη ισχύος στο Γκελζενκίρχεν επικρατώντας 3-0 της Σάλκε έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που σημείωσε χατ-τρικ (VIDEOS).

Το εντός έδρας 2-2 με την Χέρτα στην πρεμιέρα την έκανε να θυμώσει και εκείνη που πλήρωσε την την οργή της Μπάγερν ήταν η Σάλκε. Οι πρωταθλητές Γερμανίας των επτά τελευταίων ετών δεν ήταν διατεθειμένοι να πετάξουν και άλλους βαθμούς και το κατέστησαν σαφές με εκκωφαντικό τρόπο, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνστικής της Bundesliga με χατ-τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Πολωνός στράικερ, που λίγες ημέρες νωρίτερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς, χτύπησε για πρώτη φορά στο 20', με τον Κομάν να κερδίζει πέναλτι και εκείνον να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Το 2-0 έγινε μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Λεβαντόβσκι να εκτελεί φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να περνάει τη μπάλα με υποδειγματικό τρόπο πάνω από το τείχος, για να αφήσει άγαλμα τον Νούμπελ.

Το κερασάκι στην τούρτα της Μπάγερν μπήκε στο 75', με τον Λεβαντόβσκι να αξιοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Κομάν και να γράφει το τελικό 3-0, φτάνοντας τα παράλληλα τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές (μοναδικός παίκτης της Μπάγερν που έχει σκοράρει).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Κολωνία - Ντόρτμουντ 1-3 (29' Ντρέξλερ / 70' Σάντσο, 86' Χακίμι, 90+4' Αλκάθερ)

Σάββατο 24 Αυγούστου

Μάιντς - Γκλάντμπαχ 1-3 (18' Κουέισον / 31' Λάινερ, 77' Πλεά, 79' Εμπολό)

Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου 1-1 (59' Βάργκας / 80' Άντερσον)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3 (82' Μοράλες / 6' αυτ. Μπέικερ, 33' Αράνγκις, 39' Μπελαραμπί)

Πάντερμπορν - Φράιμπουργκ 1-3 (3' Μαμπά / 21' πεν. Γουόλντσμιντ, 40' Πέτερσεν, 90' Τσανγκ-Χουν)

Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης 3-2 (54' Μπίτσακτσιτς, 59' Μπεμπού, 87' Καντέραμπεκ / 42' Φούλκρουγκ, 81' Οσάκο)

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου 0-3 (20' πεν. 50' 75' Λεβαντόβσκι)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)

Χέρτα - Βόλφσμπουργκ (19:00)

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ