ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Πάρτι με Λεβαντόβσκι-Κουτίνιο η Μπάγερν

Bayern's Robert Lewandowski, left, celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski, left, celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν συνέτριψε με 4-0 την Κολωνία στο Μόναχο χάρη στους εκπληκτικούς Λεβαντόβσκι-Κουτίνιο κι επέστρεψε στις νίκες στην Bundesliga. Τρίποντο για Λεβερκούζεν, πρώτη νίκη για Χέρτα, κόλλησε η Φράιμπουργκ με την Άουγκσμπουργκ.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε στο Μόναχο την Κολωνία και με φόρα από τη μεσοβδόμαδη τριάρα επί του Ερυθρού Αστέρα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League συνέτριψε με 4-0 την Κολωνία κι έδειξε ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την ισοπαλία με τη Λειψία.

Οι Βαυαροί είχαν σε τρομερό μεσημέρι τον Ρόμπερτο Λεβαντόβσκι και τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, ενώ διεύρυνε το προβάδισμα στο 48ο. Δύο γκολ μετά από ισάριθμες ασίστ του Γιόσουα Κίμιχ.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο με εκτέλεση πέναλτι στο 62ο λεπτό έκανε το 3-0, ενώ έδωσε την ασίστ στον Ίβαν Πέρισιτς στο 73ο για να διαμορφώσει ο Κροάτης το τελικό σκορ της νίκης (4-0).

Η Λεβερκούζεν έκλεισε τον εικοσαήμερο κύκλο των άσχημων αποτελεσμάτων (ισοπαλία με Χόφενχαϊμ, δυο ήττες από Ντόρτμουντ και Λοκομοτίβ Μόσχας), καθώς φιλοξένησε την Ουνιόν και τη νίκησε με 2-0. Οι ασπιρίνες καθάρισαν το ματς από τα πρώτα 25 λεπτά - στο 20 ο Φόλαντ άνοιξε το σκορ, ο Αλάριο πέτυχε και δεύτερο γκολ - ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε ξανά στον πάγκο.

Επιτέλους (πρώτη) νίκη για τη Χέρτα. Άνοιξε το σκορ με τον Ντίλροσουν στο 10ο λεπτό, ενώ στο 52ο ο Βολφ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Πάντερμπορν ήταν να μειώσει ο Ζολίνσκι ύστερα από δύο λεπτά και να κάνει το τελίκό 2-1.

Κόλλησε η Φράιμπουργκ υποδεχόμενη την Άουγκσμπουργκ. Άνοιξε το σκορ με τον Χέλερ στο 23ο λεπτό, αλλά ο Νίντερλεχνερ στο 39ο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους κι έκανε το 1-1.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ