ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Το βιολί τους Ντόρτμουντ και Χάαλαντ

Dortmund's Erling Haaland, center, celebrates scoring a goal against Werder Bremen during the German Bundesliga soccer match in Bremen, Germany, Saturday Feb. 22, 2020. (Peter Steffen/DPA via AP)
Dortmund's Erling Haaland, center, celebrates scoring a goal against Werder Bremen during the German Bundesliga soccer match in Bremen, Germany, Saturday Feb. 22, 2020. (Peter Steffen/DPA via AP) AP

H Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 τη Βέρντερ στη Βρέμη με τον Χάλαντ να βρίσκει ξανά δίχτυα και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία μετά τη χειμερινή διακοπή. Σοκ στο 90+2' για την Γκλάντμπαχ, 1-1 με τη Χόφενχαϊμ. Πεντάρα στη Χέρτα έριξε η Κολωνία. (VIDEOS)

Η Ντόρτμουντ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζουν το βιολί τους. Ο Νορβηγός βρήκε για άλλη μια φορά δίχτυα και είναι ο κύριος λόγος που η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά το winter break.

Η ομάδα της Βεστφαλίας σκόραρε για 20ό διαδοχικό επίσημο ματς επί της Βέρντερ και έφυγε με τη νίκη (0-2) από τη Βρέμη. Το σκορ άνοιξε ο Ζαγκαντού στο 52ο λεπτό για να έλθει ο Χάαλαντ ύστερα από δεκατέσσερα λεπτά (66') να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ο 19χρονος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στις πρώτες του ημέρες στην Bundesliga και σκοράρει κατά ριπάς. Έφτασε τα εννιά γκολ σε έξι ματς στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει 12 γκολ σε 8 ματς.

Η Ντόρτμουντ προσπέρασε με την Γκλάντμπαχ, αν και τα πουλάρια έχουν ματς λιγότερο. Ο Γκίντερ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό κι ενώ η Γκλάντμπαχ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, ήλθε το σοκ της ισοφάρισης στο 90+2' από τον Ριμπέιρο και το τελικό 1-1 με τη Χόφενχαϊμ. Η Χέρτα συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία και συνετρίβη στο Βερολίνο από την Κολωνία με πεντάρα (0-5).

Ο Χον Κόρδοβα με δυο γρήγορα γκολ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους και μετά ακολούθησε τρικυμία εν κρανίω για τους πρωτευουσιάνους. Η Φορτούνα πέρασε από το Φράιμπουργκ με 2-0. Η ομάδα από το Ντίσελντορφ προηγήθηκε με τον Χόφμαν, ενώ στο 61' ο Τόμι διεύρυνε το προβάδισμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Μπάγερν Μονάχου - Πάντερμπορν 3-2 (25' Γκνάμπρι, 70' 88' Λεβαντόβσκι / 44' Σρμπένι, 75' Μίτσελ)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ 1-1 (11' Γκίντερ / 90+2' Ριμπέιρο)

Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 0-2 (52' Ζαγκαντού, 66' Χάαλαντ)

Χέρτα - Κολωνία 0-5 (4', 22' Κόρδοβα, 37 αυτ. Γιάρσταϊν, 62' Κάιντς, 69' Ουτ)

Φράιμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-2 (37' Χόφμαν, 61' Τόμι)

Σάλκε - Λειψία (19:30)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Μάιντς (19:00)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου (21:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ