ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεκδικήστε 10 συλλεκτικά δώρα με 'άρωμα' Bundesliga

In this Saturday, Oct. 26, 2019 photo a column with the logo of the German Bundesliga and the match ball is pictured prior to the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and TSG 1899 Hoffenheim in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn)
In this Saturday, Oct. 26, 2019 photo a column with the logo of the German Bundesliga and the match ball is pictured prior to the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and TSG 1899 Hoffenheim in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV δίνουν τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα από το κορυφαίο πρωτάθλημα στη Γερμανία.

Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, με κορυφαίες ομάδες που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στο Champions League. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι στην Bundesliga τα νούμερα προσέλευσης στα γήπεδα "ζαλίζουν", αφού ο μέσος όρος ξεπερνά τoυς 40.000 θεατές. Οι περισσότερες αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας είναι sold out, αφού για τους Γερμανούς το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν "θρησκεία".

Οι γερμανικές ομάδες όμως δεν έχουν υποστηρικτές μόνο εντός των συνόρων της χώρας, αφού και στην Ελλάδα υπάρχει κόσμος που τις στηρίζει και έχει λόγους γι' αυτό. Τα γεμάτα γήπεδα, το ωραίο ποδόσφαιρο, οι παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζονται στην Bundesliga και τα θεαματικά γκολ είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το γερμανικό πρωτάθλημα είναι τόσο δημοφιλές και στη χώρα μας. Και το απολαμβάνουμε χάρη στην COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα για την αποκλειστική μετάδοση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα παιχνίδια της Bundesliga όπου και όποτε θέλεις.

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις της Bundesliga, αλλά και σε όσους απλά αγαπούν το ποδόσφαιρο να διεκδικήσουν 10 συλλεκτικά δώρα με 'άρωμα' Bundesliga. Συγκεκριμένα, τα δώρα που θα διεκδικήσουν οι αναγνώστες είναι τα εξής:

  • 7 μπλούζες ομάδων της Bundesliga υπογεγραμμένες από τους παίκτες
  • 2 καπέλα τύπου jockey
  • 1 μπάλα της διοργάνωσης

Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν κάτι από τα παραπάνω, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το email και το τηλέφωνό σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού, o οποίος θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Καλή επιτυχία!

powered by Typeform
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ