ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επέστρεψε δύο χρόνια μετά από φρικιαστικό τραυματισμό ο Σκουντέρι (VIDEO)

Επέστρεψε δύο χρόνια μετά από φρικιαστικό τραυματισμό ο Σκουντέρι (VIDEO)

Ο Νταρίο Σκουντέρι έκοψε το πόδι του στα δύο τον Σεπτέμβριο του 2016 σε έναν αγώνα για το Youth League. Μετά από εννέα επεμβάσεις και δύο χρόνια ανάρρωσης, επέστρεψε στη δράση.

Μετά από 700 ημέρες και εννέα χειρουργικές επεμβάσεις, ο Νταρίο Σκουντέρι στάθηκε ξανά στα πόδια του και βρέθηκε και πάλι σε αγωνιστικό χώρο, κλωτσώντας μία μπάλα. Ο Ιταλός δεξιός οπισθοφύλακας υπήρξε θύμα φρικιαστικού τραυματισμού τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν το πόδι του έσπασε στα δύο σε αγώνα μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Λέγκια για το Youth League.

Προ ημερών, όμως, βρέθηκε στην ενδεκάδα της δεύτερης ομάδας της Ντόρτμουντ για το φιλικό προετοιμασίας με τη Λούνερ, αφού έχει αναρρώσει πλήρως και έχει αφήσει αυτήν τη δυσάρεστη ανάμνηση στο παρελθόν.

Επέστρεψε δύο χρόνια μετά από φρικιαστικό τραυματισμό ο Σκουντέρι (VIDEO)

"Επιστροφή. Μετά από μακρύ και δύσκολο καιρό, που οι γιατροί με είχαν ξεγραμμένο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την Ντόρτμουντ. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν πίσω", έγραψε στο instagram ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο χειρουργός που τον ανέλαβε ομολόγησε ότι "ήταν ο χειρότερος τραυματισμός που μπορείς να φανταστείς. Σχεδόν όλα είχαν κοπεί. Σύνδεσμοι, μύες, τένοντες".

Στο διάστημα της απουσίας του, πάντως, ο Σκουντέρι φρόντισε να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, σπουδάζοντας αθλητικό μάνατζμεντ, σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ