ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εθνική Γερμανίας: Η κόντρα Νόιερ - Τερ Στέγκεν βάζει φωτιά στην "Νάσιοναλμανσαφτ"

Εθνική Γερμανίας: Η κόντρα Νόιερ - Τερ Στέγκεν βάζει φωτιά στην "Νάσιοναλμανσαφτ"

Άγρια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην Εθνική Γερμανίας μεταξύ του Μαρκ Τερ Στέγκεν και του Μάνουελ Νόιερ, με εκατέρωθεν δηλώσεις που βάζουν φωτιά στη "νάσιοναλμανσαφτ".

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν έχει παραπονεθεί ανοιχτά εδώ και αρκετό καιρό. θεωρώντας άδικο να μην αγωνίζεται βασικός στην εθνική Γερμανίας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως νιώθει άβολα που βρίσκεται πίσω από τον Μάνουελ Νόιερ στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων στη "νάσιοναλμανσαφτ".

Τώρα ήρθε η απάντηση του Μάνουελ Νόιερ στον συμπατριώτη του και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, μετά από σχετικές δηλώσεις.

" Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και προετοιμάζεται καλά, όμως δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό μας βοηθά. Είναι άσχημο, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Από τη μία είναι λογικό, καθώς όποιος δεν αγωνίζεται, είναι φυσικό να είναι δυσαρεστημένος, όμως σε αυτήν την ομάδα υπάρχουν και άλλοι καλοί τερματοφύλακες, όπως ο Τραπ και ο Λένο.

Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Είμαστε μία ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Η κόντρα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών φαίνεται πως άρχισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, λόγω του παραγκωνισμού του Τερ Στέγκεν μετά από μία εκπληκτική χρονιά, την ίδια ώρα που ο Νόιερ είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης όλη την σεζόν λόγω τραυματισμού, όμως ήταν ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στα πλάνα του Γιόακιμ Λεβ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ