ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Σενάρια για επιστροφή του Ραούλ στη Σάλκε ως προπονητής

Γερμανία: Σενάρια για επιστροφή του Ραούλ στη Σάλκε ως προπονητής

Η Σάλκε παρακολουθεί την περίπτωση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, Ραούλ, για να αντικαταστήσει τον Βάγκνερ στον πάγκο των Βασιλικών Μπλε.

Η Σάλκε βρίσκεται σε κρίση. Οι Βασιλικοί Μπλε έχουν σημειώσει τέσσερις ήττες στην μετα-κορονοϊό εποχή, ενώ τις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές της Bundesliga έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις πόντους. Έτσι λοιπόν το μέλλον του Ντάβιντ Βάγκνερ στον πάγκο της γερμανικής ομάδας είναι αβέβαιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild", δεν αποκλείεται το σενάριο αντικατάστασης του Βάγκνερ με τον Ραούλ, αφού οι άνθρωποι της Σάλκε τον θαυμάζουν την περίπτωσή του. Ο 42χρονος Ισπανός έχει θητεύσει ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από πέρσι το καλοκαίρι βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, της δεύτερης ομάδας των "μερένγκες".

Αν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο τότε ο Ραούλ θα επιστρέψει στη Σάλκε, έπειτα από οκτώ χρόνια, έστω και από διαφορετικό πόστο. Ο Ισπανός προπονητής είχε αγωνιστεί στους Βασιλικούς Μπλε από το 2010 έως και το 2012, ενώ ήταν η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη πριν πάρει μεταγραφή για την Αλ Σαντ και τους New York Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Η Λεβερκούζεν απέρριψε πρόταση 80 εκατ. ευρώ για Χάβερτς
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ