ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γκλάντμπαχ - Κολωνία 2-1: Ο Εμπολό την έβαλε στην τετράδα

Moenchengladbach's Breel Embolo, center, celebrates after their second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and 1.FC Cologne in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, March 11, 2020. It is the first Bundesliga match played behind closed doors without spectators due to the coronavirus outbreak. (AP Photo/Martin Meissner)
Moenchengladbach's Breel Embolo, center, celebrates after their second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and 1.FC Cologne in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, March 11, 2020. It is the first Bundesliga match played behind closed doors without spectators due to the coronavirus outbreak. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Γκλάντμπαχ νίκησε την Κολωνία με 2-1 στο πρώτο ματς κεκλεισμένων των θυρών στην ιστορία της Bundesliga με πρωταγωνιστή τον Εμπολό και οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην πρώτη τετράδα. (VIDEO)

Σε ένα παιχνίδι αρκετά ιδιαίτερο, καθώς ήταν το πρώτο κεκλεισμένων των θυρών στην ιστορία της Bundesliga, ελεώ κορονοϊού η Γκλάντμπαχ κέρδισε εντός έδρας την Κολωνία με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Εμπολό και βρέθηκε στην πρώτη τετράδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Εμπολό στο 32' με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή ενώ από δική του ενέργεια στο 70' ο Χόρχε Μερέ έβαλε το αυτογκόλ για το 2-0 της Γκλάντμπαχ.

Η Κολωνία μείωσε στο 81' με τον Ουτ αλλά το τελικό 2-1 έδωσε τη νίκη και το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ