ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Λειψία δίνει ελπίδες για Βέρνερ σε... Λίβερπουλ και Ίντερ

Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η Τσέλσι φαντάζει μεν ως το μεγάλο φαβορί για να κάνει δικό της τον Τίμο Βέρνερ, ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της Λειψίας ξεκαθάρισε πως οι μπλε δεν έχουν ακόμα έρθει σε επαφή με την γερμανική ομάδα για να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Τίμο Βέρνερ είναι από τους πλέον περιζήτητους φορ στην Ευρώπη αυτή την περίοδο και το γεγονός πως τον διεκδικούν Λίβερπουλ, Ίντερ και Τσέλσι λέει πολλά για την αξία και την κλάση του. Το γεγονός μάλιστα πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Λειψία που του επιτρέπει να φύγει μέχρι τις 15 Ιουνίου αν βρεθεί ομάδα που να πληρώσει 60.000.000 ευρώ σε μετρητά, κάνει ακόμα πιο δελεαστική την περίπτωσή του.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρει πως η Τσέλσι έριξε σκόνη στις ανταγωνίστριές της και είναι αυτή που τον καπαρώσε, δείχνοντας διάθεση να πληρώσει όλο το ποσό της ρήτρας και να προσφέρει στον ίδιο ένα βασιλικό συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ.

Αυτό ωστόσο μένει να αποδειχτεί και στην πράξη, καθώς σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (μετά το 1-1 με την Πάντερμπορν) ο εκτελεστικός διευθυντής της Λειψίας, Όλιβερ Μίντζλαφ, διέψευσε πως οι Λονδρέζοι έχουν έρθει σε επαφή με τον γερμανικό σύλλογο για να κάνουν γνωστό πως θα πληρώσουν για τον Βέρνερ.

"Θέλουμε να πάμε στο Champions League και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που συζητάμε αυτή την περίοδο με τον Τίμο. Ήταν σημαντικό για εμάς να επιμηκύνουμε το συμβόλαιό του και το κάναμε το περασμένο καλοκαίρι, επειδή είναι σημαντικό για το δικό μας σύλλογο να μη φύγει κάποιος παίκτης χωρίς να πάρουμε χρήματα.

Αναπόφευκτα, μπήκε όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο για να δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα. Τώρα είναι ο Τίμο που έχει τον έλεγχο της κατάστασης και όχι εμείς", ξεκαθάρισε αρχικά ο παράγοντας της Λειψίας, για να προσθέσει:

"Μέχρι τώρα, ούτε ο ίδιος έχει καταθέσει το ποσό της ρήτρας ούτε κάποιος σύλλογος μας έστειλε συμβόλαιο μεταγραφής. Η Τσέλσι; Δεν είχαμε ακόμα κάποια επαφή. Συνεπώς δεν έχουμε κάτι να πούμε. Ο Τίμο Βέρνερ είναι ποδοσφαιριστής της Λειψίας.

Μερικές εβδομάδες πριν είχε αφήσει να εννοηθεί πως υπήρχε θέμα μεταγραφής αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ