ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ντόρτμουντ "καθάρισε" μεταγραφικά με τρεις αντί 80.000.000 ευρώ

Leverkusen's scorers Julian Brandt, left, and Lucas Nicolas Alario celebrate during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Moenchengladbach in Leverkusen, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's scorers Julian Brandt, left, and Lucas Nicolas Alario celebrate during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Moenchengladbach in Leverkusen, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι ολοκλήρωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, πληρώνοντας συνολικά 80.000.000 ευρώ. Το τελευταίο της χτύπημα είναι ο ταλαντούχος Τζούλιαν Μπραντ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα έχει τον Κρίστιαν Πούλισιτς τη νέα σεζόν, ωστόσο φρόντισε πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή να κάνει τρεις σούπερ μεταγραφές με ποδοσφαιριστές ταλαντούχους, έτοιμους να ενισχύσουν την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ.

Τελευταίο ποιοτικό "χτύπημα" της Ντόρτμουντ ο Τζούλιαν Μπραντ, 23χρονος εξτρέμ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με την έγκυρη BILD, η Μπορούσια κατάφερε να πάρει τον Μπραντ με μόλις 25.000.000 ευρώ, έστω κι αν το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το 2021.

Νωρίτερα, οι "κιτρινόμαυροι" με 30.000.000 ευρώ έκαναν δικό τους τον Τοργκάν Αζάρ, αδερφό του Εντέν, από την Γκλάντμπαχ και τον Νίκο Σουλτς της Χόφενχαϊμ ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και τους κόστισε 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ