ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Κόλαση" το γήπεδο της Ντόρτμουντ μετά την πεντάρα

Borussia Dortmund's fans crowd the Westfalenstadion prior to the start of the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Borussia Dortmund's fans crowd the Westfalenstadion prior to the start of the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ απέδειξαν ξανά γιατί θεωρούνται από τους πιο αφοσιωμένους σε όλη την Ευρώπη! Παρότι προηγήθηκε η πεντάρα από τη Μπάγερν, η ατμόσφαιρα στο "Signal Iduna Park" κόντρα στη Μάιντς προκάλεσε ανατριχίλα. (VIDEO)

Το Σάββατο 6 Απριλίου η Ντόρτμουντ τέθηκε αντιμέτωπη στο Μόναχο με τη Μπάγερν. Η αναμέτρηση κύλησε εφιαλτικά για την ομάδα της Βεστφαλίας, η οποία διασύρθηκε με 5-0 (4-0 το ημίχρονο), με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση.

Μία εβδομάδα μετά η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε τη Μάιντς για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και οι οπαδοί της απέδειξαν γιατί θεωρούνται οι πιο πιστοί στην Ευρώπη.

Το "Signal Iduna Park" γέμισε ασφυκτικά και οι φίλοι της Μπορούσια προκάλεσαν, όπως το συνηθίζουν, μαγική ατμόσφαιρα. Δείτε το video και θα αντιληφθείτε το δέος που σου προκαλεί αυτή η έδρα:

Προ ημερών δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία η ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο επισκεψιμότητας από το 2013 μέχρι το 2018 είναι η Ντόρτμουντ, με 80.230 θεατές! Η Μπορούσια άφησε πίσω της ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (75.218), η Μπαρτσελόνα (74.876), η Μπάγερν Μονάχου (73.781) και η Ρεάλ Μαδρίτης (69.822).

Όσο για τον αγώνα με τη Μάιντς, η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 και με παιχνίδι περισσότερο από τη Μπάγερν ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή, στο +2 από τους Βαυαρούς.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ