ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβερκούζεν - Μπάγερν: Τρία γκολ σε 18 λεπτά οι Βαυαροί

Kingsley Coman of Munich scores his team's first goal past goalkeeper Lukas Hradecky of Leverkusen  during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP)
Kingsley Coman of Munich scores his team's first goal past goalkeeper Lukas Hradecky of Leverkusen during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP) AP

Η Μπάγερν έμεινε πίσω στο σκορ στο Λεβερκούζεν, αλλά πήγε στ' αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το 1-3 χάρη στα γκολ των Κομάν, Γκορέτσκα και Γκνάμπρι μέσα σε 18 λεπτά. Ο δεύτερος είχε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης.

Η Λεβερκούζεν υποδέχθηκε την Μπάγερν στην BayArena για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga και οι ασπιρίνες άνοιξαν το σκορ μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς μες το γκολ του Λούκας Αλάριο ύστερα από ασίστ του Γιούλιαν Μπαουμγκαρτλίνγκερ.

Οι Βαυαροί, ωστόσο, απάντησαν στο 27ο λεπτό κι έκαναν το 1-1. Ο Λέον Γκορέτσκα έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με κάθετη έβγαλε μόνο τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο 23χρονος Γάλλος με πλασέ με το δεξί νίκησε τον Φινλανδό γκολκίπερ της Λεβερκούζεν, Λούκας Χραντέτσκι:

Από ρόλο δημιουργού ο Λέον Γκορέτσκα πέρασε σε ρόλο εκτελεστή στο γκολ με το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μονάχου. Η Μπάγερν έκλεψε την μπάλα, έφυγε στην αντεπίθεση και ο 25χρονος με εξαιρετικό σουτ νίκησε για τον Χραντέσκι για το 1-2.

Η ομάδα του Μονάχου διεύρυνε το προβάδισμά της στο 45ο λεπτό όταν ο Σερζ Γκνάμπρι έφυγε ταχύτατα από δεξιά μετά την πάσα του Γιόσουα Κίμιχ, πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ των γηπεδούχων και τον κρέμασε.

Photo credits: Matthias Hangst, Pool via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ