ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Mπάγερν - Λειψία 0-0: Χωρίς νικητή και γκολ το ντέρμπι κορυφής

Bayern's Robert Lewandowski, centre, and Leipzig's Angelino, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski, centre, and Leipzig's Angelino, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Λειψίας στην "Allianz Arena" (0-0) στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τη διαφορά τους να μένει έτσι στον έναν βαθμό.

Αμφότερες είχαν πετύχει 111 γκολ στις πρώτες 20 αγωνιστικές της φετινής Bundesliga, όμως στο μεταξύ τους ματς κόλλησαν στο μηδέν! Μπάγερν και Λειψία έμειναν άσφαιρες στο μεταξύ τους ματς (0-0) με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική και έτσι η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να παραμένει πρώτη με 43 βαθμούς και εκείνη του Νάγκελσμαν να ακολουθεί με 42.

Φυσικά, η ομάδα που έφυγε από το γήπεδο ικανοποιημένη για αυτό το αποτέλεσμα ήταν η Λειψία, και αυτό γιατί έμεινε όρθια σε μία πολύ δύσκολη έδρα και αφετέρου επειδή το κατάφερε σε μία περίοδο που προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελέσματων που την γκρέμισαν από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς για να πάρουν το τρίποντο, με καλύτερη αυτή του Τίμο Βέρνερ που αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με την Μπάγερν να έχει την πρώτη της τελική στην αντίπαλη εστία στο 80' και να βλέπει το σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις και έξι διαδοχικών στο πρωτάθλημα να παίρνει τέλος.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΙΨΙΑ 0-0 (HIGHLIGHTS):

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Άιντραχτ - Άουγκσμπουργκ 5-0(37', 48' Τσάντλερ, 55' Σίλβα, 89', 90' Κόστιτς)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Σάλκε - Πάντερμπορν 1-1(63' Κουτουτσού / 81' Γκιασούλα)

Χέρτα - Μάιντς 1-3(84' Μπογιατά / 17' 82' 90+4' πεν. Κουάισον)

Φράιμπουργκ - Χόφενχαϊμ 1-0(40' πεν. Γουόλντσμιντ)

Βόλφσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-1(50' Στέφεν / 13' Ζίμερμαν)

Βέρντερ - Ουνιόν Βερολίνου 0-2(52' 72' Μπίλτερ)

Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 4-3 (20', 43' Φόλαντ, 81' Μπέιλι, 82' Μπέντερ / 22' Χούμελς, 33' Τσαν, 65' Γκερέιρο)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Γκλάντμπαχ - Κολωνία (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Μπάγερν - Λειψία 0-0

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Γκέλα για Σάλκε, άλωσε το Βερολίνο η Μάιντς
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 4-3: Απίστευτη ματσάρα και στο τέλος "ασπιρίνες"
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ