ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν Μονάχου - Πάντερμπορν 3-2: Την γλίτωσε ξανά ο Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Πάντερμπορν έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί με τέρμα του Λεβαντόβσκι στο 88' επικράτησαν με 3-2 και παρέμειναν στην κορυφή της Bundesliga.

Τρομερό σε εξέλιξη ματς είχαμε στην Allianz Arena. Η Μπάγερν Μονάχου για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Πάντερνμπορν, με την οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, χρειάστηκε ξανά τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Στο 26' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Πάντερμπορν η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από λάθος του Πρέγκερ ο Λεβαντόβσκι έδωσε στον Τολισό εκείνος στον Νιαμπρί και εκείνος μετά από εξαιρετική προσποίηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όλα έδειχναν ότι οι Βαυαροί θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 1-0, όμως ένα λάθος του Νόιερ στο 44' το εκμεταλλεύτηκε ο Σρμπένι για να κάνει το 1-1.

Η Μπάγερν πίεσε και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 70'. Ο Νιαμπρί έκανε την κούρσα από τα αριστερά, γύρισε στον αμαρκάριστο Λεβαντόβσκι και εκείνος από το πέναλτι νίκη τον Τζίγκερλε για το 2-1. Η Πάντερμπορν δεν παράτησε το ματς και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με τις δύο αλλαγές του Μπάουμγκαρτ να εμπλέκονται στη φάση. Ο Γιαστρέμπσκι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε με τον Νόιερ να αποκρούει. Η μπάλα, όμως, έφτασε στον Μίτσελ ο οποίος την έστειλε στην κενή εστία για το 2-2 στο 75.

Οι Βαυαροί έμοιαζαν να είναι κοντά στην εντός έδρας απώλεια βαθμών, αλλά και πάλι μίλησε ο Λεβαντόβσκι. Ξανά ο Νιαμπρί έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε παράλληλα προς την μικρή περιοχή με τον Πολωνό να κάνει το τελικό 3-2 στο 88'.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 21/02

Μπάγερν Μονάχου - Πάντερμπορν 3-2 (25' Νιαμπρί, 70' 88' Λεβαντόβσκι / 44' Σρμπένι, 75' Μίτσελ)

Σάββατο 22/02

Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ (16:30)

Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ

Χέρτα - Κολωνία

Φράιμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Σάλκε - Λειψία (19:30)

Κυριακή 23/02

Λεβερκούζεν - Αουγκσμπουργκ (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Μάινς (19:00)

Δευτέρα 24/02

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου (21:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ