ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Ατύχημα στο σπίτι για τον Βιτσέλ, νοκ-άουτ για έναν μήνα!

Dortmund's Axel Witsel plays during the German Bundesliga derby soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, Saturday Oct. 26, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Axel Witsel plays during the German Bundesliga derby soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, Saturday Oct. 26, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Αξέλ Βιτσέλ είχε ατύχημα στο σπίτι του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα!

Χωρίς τον Αξέλ Βιτσέλ θα αναγκαστεί να πορευτεί η Ντόρτμουντ μεχρι το φινάλε του 2019, με τον Βέλγο διεθνή μέσο να τραυματίζεται στο πρόσωπο σε ατύχημα που είχε σπίτι του και να αναγκάζεται να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο "Klinikzentrum Nord Hospital" για την αποκατάσταση του προβλήματος.

"Δυστυχώς ο Βιτσέλ θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της χρονιάς", αποκάλυψε ο Λουσιέν Φαβρ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Ντόρτμουντ με την Σλάβια Πράγας στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League, και πρόσθεσε:

"Υπάρχει όμως ένα θετικό πράγμα. Είναι ήδη σπίτι του. δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Είναι κρίμα για εκείνον, κρίμα για εμάς γιατί είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας.

Dortmund's Axel Witsel, left, and Mats Hummels celebrate their team's 3-2 victory over Inter Milan in a Champions League soccer match, Tuesday, Nov. 5, 2019, in Dortmund, Germany. (David Inderlied/dpa via AP)
Dortmund's Axel Witsel, left, and Mats Hummels celebrate their team's 3-2 victory over Inter Milan in a Champions League soccer match, Tuesday, Nov. 5, 2019, in Dortmund, Germany. (David Inderlied/dpa via AP) DAVID INDERLIED/DPA VIA AP

Ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής για αυτό. Δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε γιατί ήταν στο νοσοκομείο".

Σημειώνεται πως ο Βιτσέλ έχει ήδη αγωνιστεί σε 21 ματς των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ εκτός από το ματς με την Σλάβια Πράγας θα χάσει σίγουρα τρία ματς πρωταθλήματος: κόντρα σε Λειψία, Μάιντς και Χόφενχαϊμ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ