ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκόμες των 307 γκολ αποθέωσε τον Δώνη

Ο Γκόμες των 307 γκολ αποθέωσε τον Δώνη

Ο Μάριο Γκόμες αποθέωσε τον Τάσο Δώνη έπειτα από την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού και μάλιστα με γκολ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Μετά τον Μάνουελ Νόιερ που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ένας άλλος Γερμανός ποδοσφαιριστής με "βαρύ" όνομα στην Bundesliga αποθέωσε δημόσια "γαλανόλευκο" ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον φορ της Στουτγκάρδης, Μάριο Γκόμες ο οποίος σχολίασε την επιστροφή του Τάσου Δώνη στη δράση και μάλιστα με γκολ στο ματς με την Άουγκσμπουργκ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρώην επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου που σε 554 επίσημα ματς έχει σκοράρει 307 γκολ: " Ο Δώνης είναι ένας παίκτης που μας προσφέρει περισσότερη ευελιξία. Η ταχύτητά του και στην επίθεση μας έλειπε τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι σημαντικό στοιχείο για εμένα η βοήθεια που μου προσφέρει."

Επίσης, ο έμπειρος φορ σημείωσε ότι πλέον οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν θα έχουν να σκέφτονται μόνο εκείνον, αλλά και τον Δώνη: " Τώρα η αντίπαλη άμυνα δεν μπορεί να εστιάσει μόνο σε εμένα, γιατί γνωρίζει πως υπάρχει κι άλλος ένας κίνδυνος που διατρέχει στην επίθεση. Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εύκολο για τους αμυντικούς να συγκεντρωθούν σε εμένα και να μην χρειάζεται να δίνουν βάθος στην άμυνα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ