ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Ο Κάναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με γερμανικές ιστοσελίδες, η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει στο στόχαστρό της τον Νταμίρ Κάναντι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας.

Γερμανικές σειρήνες για τον Νταμίρ Κάναντι... Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της χώρας, ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου βρίσκεται στο στόχαστρο της Φορτούνα Ντίσελντορφ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι και έπειτα.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κάναντι κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα των δυτικών προαστίων και πως οι άνθρωποι της Φορτούνα έχουν αποφασίσει να στραφούν σε εκείνον το καλοκαίρι, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του νυν προπονητή της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ.

Για τον Κάναντι τονίζεται ότι προκαλεί αίσθηση με την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του, ότι είναι τρίτος στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο και πως το όνομά του αναφέρεται και στην Αγγλία. Μάλιστα, για τον Φούνκελ γράφεται πως είναι απίθανο να συνεχίσει και πως ακόμα και τον χειμώνα μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τον κόουτς του Ατρομήτου, ώστε να αναλάβει την Φορτούνα.

Προφανώς και τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε ξαφνικά... ξύπνησαν ένα πρωί οι Γερμανοί και άρχισαν να εμπλέκουν τον Κάναντι με την Φορτούνα. Το όνομά του υπάρχει στη λίστα της ομάδας εδω και καιρό και ο Φούνκελ, αν δεν είχε πάρει αποτελέσματα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος με Μπάγερν και Ντόρτμουντ, ίσως αποτελούσε ήδη παρελθόν.

Εν ολίγοις, δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν ο Αυστριακός κόουτς να βρίσκεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ. Προς το παρόν, η Φορτούνα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη Μπουντεσλίγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή, είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ