ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι οπαδοί της Βέρντερ κάνουν δώρο (πολλές) μπύρες στους παίκτες της Ουνιόν

Bremen fans cheer prior to the German soccer cup, DFB Pokal, semifinal match between Werder Bremen and Bayern Munich at the Weser stadium in Bremen, Germany, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bremen fans cheer prior to the German soccer cup, DFB Pokal, semifinal match between Werder Bremen and Bayern Munich at the Weser stadium in Bremen, Germany, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ουνιόν έδωσε την ευκαιρία στην Βέρντερ να διεκδικήσει την παραμονή της στην Bundesliga και οι οπαδοί της ομάδας της Βρέμης θέλησαν να ανταμείψουν τους παίκτες της προσφέροντάς τους έναν αμέτρητο αριθμό μπυρών.

Η Βέρντερ Βρέμης, ομάδα στην οποία αγωνίζεται την τελευταία διετία ο Στέφανος Καπίνο, έφτασε φέτος στο χείλος του γκρεμού, παραταύτα δεν έπεσε μέσα σε αυτόν. Για αυτό φρόντισαν οι παίκτες της στο φινάλε όταν και επιβλήθηκαν με το εμφατικό 6-1 επί της Κολονίας, δεν ήταν ωστόσο μόνοι. Είχαν βοήθεια από το Βερολίνο και συγκεκριμένα από την Ουνιόν.

Βλέπετε, οι παίκτες της νεοφώτιστης μόνο αδιάφοροι δεν εμφανίστηκαν απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ που ήθελε το τρίποντο για να αφήσει πίσω την Βέρντερ και να τη σπρώξει στην Τσβαϊτελίγκα, και έτσι με το 3-0 που πανηγύρισαν, επέτρεψαν στην ομάδα της Βρέμης να κυνηγήσει την παραμονή μέσα από δύο αγώνες μπαράζ με την Χάιντενχαϊμ.

Το τι θα συμβεί στις δύο αναμετρήσεις της 16ης της φετινής Bundesliga και της 3ης της φετινής Τσαϊβελίγκα, ουδείς μπορεί να το προδικάσει, με τους οπαδούς της Βέρντερ να είναι πάντως σε κατάσταση έκστασης και να αποφασίζουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τους ποδοσφαιριστές της Ουνιόν, τους "ήρωές τους", με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πώς; Μέσω του λογαριασμού @WorumRondu στο Twitter άρχισε μία εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, με τον αρχικό μάλιστα στόχο της συγκέντρωσης 100 κιβωτίων μπύρας να επιτυγχάνεται μέσα σε πολύ λίγες ώρες.

Για την ακρίβεια, το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για αυτό αποφασίστηκε πως όσα χρήματα περισσέψουν θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με κάποια από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα να βρίσκονται στην Βρέμη αλλά και τους ανθρώπους της Ουνιόν να έχουν τη δυνατότητα επιλογής κάποιου ιδρύματος της αρεσκείας τους.

Σημειώνεται πως η εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων δεν έχει τελειώσει ακόμη αλλά θα συνεχιστεί και μέχρι την ημέρα του δεύτερου αγώνα μπαράζ μεταξύ της Βέρντερ και της Χάιντενχαϊμ (6/7) για μία θέση στον ήλιο της Bundesliga.

Η ΒΕΡΝΤΕΡ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ