ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης της Βέρντερ ζητάει από την Wikipedia να του αλλάξει τη φωτογραφία!

Darmstadt's Luca Caldirola, left, and Schalke's Leroy Sane challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and FC Schalke 04 in Darmstadt, Germany, Saturday, Jan. 30, 2016. (AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Luca Caldirola, left, and Schalke's Leroy Sane challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and FC Schalke 04 in Darmstadt, Germany, Saturday, Jan. 30, 2016. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο άλλοτε άσος της Ίντερ και νυν της Βέρντερ, Λούκα Καλντιρόλα, δεν αντέχει άλλο τη φωτογραφία με την οποία τον παρουσιάζει η Wikipedia και έστειλε αίτημα για... αντικατάσταση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Θέλει τρία ακόμα χρόνια για να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του, παρόλα αυτά ο Λούκα Καλντιρόλα έχει... απαλλαχτεί πλέον από τα περισσότερα μαλλιά του και έτσι προτιμά να εμφανίζεται καραφλός.

Κανένα πρόβλημα θα πει κανείς, μόνο που η Wikipedia δεν έχει μπει στη διαδικασία να παρουσιάσει με το νέο του λουκ τον άλλοτε άσο της Ίντερ και της Τσεζένα και νυν της Βέρντερ Βρέμης, γεγονός με το οποιό ο ίδιος δυσφορεί.

Παίκτης της Βέρντερ ζητάει από την Wikipedia να του αλλάξει τη φωτογραφία!

Η αγανάκτηση μάλιστα εκφράστηκε και με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter αποφάσισε να απευθυνθεί στους ανθρώπους που χειρίζονται τη διάσημη ιστοσελίδα.

"Αγαπητή Wikipedia, σας παρακαλώ αλλάξτε μου τη φωτογραφία. Δεν αντέχω πια να βλέπω τον εαυτό μου με αυτά τα μαλλιά", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μπακ, με το μήνυμα του αυτό να συνοδεύεται και από μία φωτογραφία του με μαλλιά, όπως δηλαδή τον εμφανίζει η Wikipedia στο βιογραφικό του...

Λέτε το αίτημά του να ικανοποιηθεί σύντομα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ