ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πατέρας Χάαλαντ: "Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό για τον γιο μου"

Πατέρας Χάαλαντ: "Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό για τον γιο μου"

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ-Ίνγκε, τόνισε ότι ο γιος του συνδέεται με πλήθος ομάδων, όμως το ισπανικό πρωτάθλημα θα ήταν πάρα πολύ καλό γι' αυτόν.

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να βρίσκεται στην Ντόρτμουντ λιγότερο από δύο μήνες, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να αναδύονται σενάρια σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πώς να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε, όταν σε εννέα παιχνίδια με τους Βεστφαλούς έχει σκοράρει δώδεκα φορές. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο 19χρονος στράικερ βρίσκεται ήδη στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πατέρας του Χάαλαντ, Αλφ-Ίνγκε, ρωτήθηκε για το μέλλον του γιου του, όπου προχώρησε σε μία δήλωση, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά.

"Συνδέεται με χιλιάδες ομάδες, αλλά είναι αλήθεια ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό για το γιο μου, με εξαιρετικές ομάδες. Δεν ξέρεις ποτέ αν θα πάει στην Ισπανία. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει" δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Λιντς και της Μάντσεστερ Σίτι στην "AS".

Αναφορικά με την τρομερή απόδοση του Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ τόνισε ότι στόχος είναι η συνεχής πρόοδος του: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν και την Ντόρτμουντ, αν και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται όπως κάνει τώρα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ