ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρόστιμο στον Σάντσο επειδή κουρεύτηκε στο σπίτι του

Dortmund's Jadon Sancho runs with the ball during the Bundesliga match against SC Paderborn 07 on Sunday, May 31, 2020 in Paderborn, Germany. (Lars Baron/Pool via AP)
Dortmund's Jadon Sancho runs with the ball during the Bundesliga match against SC Paderborn 07 on Sunday, May 31, 2020 in Paderborn, Germany. (Lars Baron/Pool via AP) AP

Ο Σάντσο κουρεύτηκε στο σπίτι του, παραβίασε το ιατρικό πρωτόκολλο και για τον λόγο αυτόν του επιβλήθηκε πρόστιμο από τη γερμανική λίγκα. Το ίδιο και για τον συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ, Ακάντζι.

Η γερμανική λίγκα τιμώρησε με πρόστιμο τον σταρ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ παραβίασε τις οδηγίες υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, καθώς κουρεύτηκε στο σπίτι του. Οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση μετά τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media.

Ίδια ποινή, για τον λόγο, επιβλήθηκε και στον συμπαίκτη του Σάντσο, Μανουέλ Ακάντζι. "Ασφαλώς και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να κουρεύονται. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται τούτες τις ώρες σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, το κλαμπ έχει επίσης τη δυνατότητα να δώσει τέτοια ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δεν έγινε γνωστό το ύψος του προστίμου που καλούνται να πληρώσουν οι δύο παίκτες της Ντόρτμουντ, οι οποίοι πάντως έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός πέντε ημερών. Στην ανακοίνωση σημειώνεται, παράλληλα, ότι οι ποινές δεν απευθύνονται στο κλαμπ όπου ανήκουν οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς για την ομάδα "δεν αναγνωρίζεται κανένα οργανωτικό λάθος".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ