ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σαν σήμερα το γκολ - φάντασμα του γερμανικού πρωταθλήματος

Σαν σήμερα το γκολ - φάντασμα του γερμανικού πρωταθλήματος

Μία μέρα σαν τη σημερινή (23/4) το 1994 σημειώθηκε το πιο περίεργο-ανύπαρκτο γκολ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος στο παιχνίδι Μπάγερν-Νυρεμβέργη.

Στις 23/4 του 1994 συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό στο γερμανικό πρωτάθλημα, αφού σημειώθηκε ένα γκολ-φάντασμα στο παιχνίδι μεταξύ της Μπάγερν και της Νυρεμβέργης στο Μόναχο.

Οι Βαυαροί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για τη σωτηρία τους. Πριν λήξει το ημίχρονο, ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Τόμας Χέλμερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα, με αποτέλεσμα εκείνη να περάσει άουτ.

Όμως, ο επόπτης του αγώνα, κατά ένα περίεργο τρόπο, έδειξε γκολ για τους Βαυαρούς. Ο ίδιος ξαναείδε την φάση στα αποδυτήρια, δήλωσε άγνοια για το πώς πήρε αυτή την απόφαση και έριξε την ευθύνη στην πίεση του παιχνιδιού.

Η Νυρεμβέργη έκανε ένσταση στη γερμανική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε επανάληψη του αγώνα. Η Μπάγερν κέρδισε με 5-0 και λίγες μέρες αργότερα εξασφάλισε το πρωτάθλημα, ενώ η Νυρεμβέργη υποβιβάστηκε.

Δείτε το γκολ-φάντασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρυσό Παπούτσι: Ο Εμπαπέ απειλεί τον Μέσι
Μάχη Λίβερπουλ, Μπάγερν και Παρί για Τίμο Βέρνερ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ