ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Σεισμός" στην Φρανκφούρτη, δεν ταρακουνιέται μόνο το ΟΑΚΑ!

"Σεισμός" στην Φρανκφούρτη, δεν ταρακουνιέται μόνο το ΟΑΚΑ!

Ένα απίστευτο video κάνει το γύρο του διαδικτύου από το ματς της Άιντραχτ με την Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο, με την "Commerzbank-Arena" να πηγαίνει πάνω-κάτω από τους ενθουσιώδεις οπαδούς των γηπεδούχων!

Τα γερμανικά γήπεδα φημίζονται (δικαιολογημένα) για τις υψηλές προδιαγραφές με τις οποίες έχουν κατασκευαστεί, ωστόσο στον πρόσφατο αγώνα της Άιντραχτ με την Ντόρτμουντ στην Φρανκφούρτη, η εικόνα της ""Commerzbank-Arena" δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Απόδειξη το video που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και έχει τραβηχτεί από φίλο της ομάδας της Φρανκφούρτης και το οποίο δείχνει το γήπεδο να σείεται πραγματικά την ώρα που οι οπαδοί χοροπηδούν και τραγουδούν για την ομάδα τους.

Η εικόνα μάλιστα αυτή παραπέμπει πολλούς σε ένα video που είχαν ανεβάσει οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου με την ταλάντωση του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του αγώνα των Βαυαρών με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τότε εκείνο το video που δημοσιεύτηκε είχε ως συνέπεια η διοίκηση του ΟΑΚΑ να στείλει έγγραφο στη ΓΓΑ ώστε να γίνει έλεγχος στατικότητας στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, με την ΓΓΑ να απαντά πάντως εκείνη την εποχή πως δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας για την καταλληλότητα του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ