ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός για τον Ρέτσο

Σοβαρός τραυματισμός για τον Ρέτσο
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπέστη μυικό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Απών από την Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα του Nations League.

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος το φετινό καλοκαίρι, αφού οι τραυματισμοί τον εμποδίζουν να ολοκληρώσει την προετοιμασία της Λεβερκούζεν.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη μυικό τραυματισμό στον τετρακέφαλο το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από τις εξετάσεις την Πέμπτη διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η διαδικασία ανάρρωσης άρχισε ήδη, αφού ο 19χρονος διεθνής αποχώρησε από την Αυστρία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και γύρισε στο Λεβερκούζεν.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ρέτσος είχε τραυματιστεί στο χέρι μετά από πτώση που είχε κάνοντας ποδήλατο με τους συμπαίκτες του, με συνέπεια να επιστρέψει στις προπονήσεις πριν από μία εβδομάδα.

Ο νέος τραυματισμός του τον οδηγεί σε απουσία από την εκκίνηση της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Εσθονία και Ουγγαρία για το Nations League.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ