ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Σβαϊνστάιγκερ

Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σταματάει τη γεμάτη από τίτλους καριέρα του. Διαβάστε τι έγραψε ο 35χρονος Γερμανός χαφ, που αγωνίζεται από το 2017 στο MLS.

Σε ηλικία 35 ετών ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έκανε επισήμως γνωστό ότι σταματάει την καριέρα του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Γερμανός, που παίζει στο MLS με τη Σικάγο Φάιαρ από το 2017, έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram: "Έφτασε η ώρα. Το να πω αντίο από τη δράση με κάνει να αισθάνομαι νοσταλγικά. ".

Ο Σβαϊνστάιγκερ, γεννημένος στις 1 Αυγούστου 1984, έκανε 121 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας και σημείωσε 24 γκολ. Στην καριέρα του, εκτός από τη Σικάγο Φάιαρ, έχει παίξει σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια καριέρα γεμάτη με τίτλους. Με τη Μπάγερν κατέκτησε δύο γερμανικά σούπερ καπ, δύο γερμανικά League Cup, επτά κύπελλα, ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, οκτώ πρωταθλήματα, ένα Champions League και ένα ευρωπαϊκό Super Cup, ενώ μαζί της αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς το 2013.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το Europa League της σεζόν 2016-2017, ένα League Cup και ένα FA Cup. Με τη Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Η σεζόν στο MLS ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, οπότε τότε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους μιας τόσο σημαντικής καριέρας. Φέτος με τη Σικάγο Φάιαρ έχει κάνει 31 συμμετοχές.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ