ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέσσερις "μεγάλοι" για τον Πούλισιτς της Ντόρτμουντ

Borussia Dortmund midfielder Christian Pulisic (22) in actions during an international friendly soccer game between Los Angeles FC and Borussia Dortmund in Los Angeles, Tuesday, May 22, 2018. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Πούλισιτς AP

Αποφασισμένη να πουλήσει τον Κρίστιαν Πούλισιτς είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι και Λίβερπουλ διεκδικούν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, που κοστολογείται 65 εκατ. ευρώ.

Το πιο "καυτό" όνομα της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο 20χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός, που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα της Βεστφαλίας, έχει αποφασιστεί να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι. Τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον διεκδικούν, ενώ οι Γερμανοί τον κοστολογούν 65 εκατ. ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει "μάχη" για την απόκτησή του. Εδώ και καιρό ως φαβορί για τον Πούλισιτς εμφανιζόταν η Μπάγερν, αλλά συζητήσεις οι Βεστφαλοί έχουν κάνει και με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, αλλά και με την Τσέλσι.

Ο Αμερικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ έχει ήδη παίξει 21 φορές και έχει σημειώσει εννέα γκολ.

Προ ημερών ο πατέρας του ρωτήθηκε για το μέλλον του γιου του και φρόντισε να θολώσει τα νερά σχετικά με το εάν θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ ή όχι. " Η Premier League είναι μία λίγκα στην οποία πάντα ήθελε να παίξει. Στις μέρες μας ελάχιστοι παίκτες παραμένουν σε όλη τους την καριέρα σε έναν σύλλογο. Οι πιθανότητες να πάει σε άλλα κλαμπ και πρωταθλήματα είναι αρκετά μεγάλες. Το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να το αποδεχθείς αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να οι παίκτες να αισθάνονται άνετα, οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική επιλογή.

Δεν υπάρχει κανένα μαγικό φίλτρο. Είναι σωστό το να φύγει από την Ντόρτμουντ; Ποιος ξέρει. Είναι σωστό να πάει τώρα σε κάποιον άλλο σύλλογο; Πιθανότατα, να θεωρεί ότι είναι ή κάποιος άλλος να θεωρεί ότι είναι, αλλά πιθανότατα να μην υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό του παίκτη" ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ