ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το έσωσε στο τέλος η Σάλκε, 1-1 με τη Νυρεμβέργη

Schalke's Suat Serdar, right, celebrates his goal with Guido Burgstaller, left, during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 6, 2019. (Ina Fassbender/dpa via AP)
Schalke's Suat Serdar, right, celebrates his goal with Guido Burgstaller, left, during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 6, 2019. (Ina Fassbender/dpa via AP) AP

Η Σάλκε έχανε μέχρι το 85' στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη αλλά το γκολ του Νάστασιτς έδωσε έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη παραμονής που δίνει η ομάδα του Γκεζελγκίρχεν.

Η Σάλκε βρέθηκε σε δύσκολη θέση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη καθώς δέχτηκε γκολ στο 82' του αγώνα αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα και μπορεί να πάρει έναν βαθμό ο οποίος θα αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη για παραμονή που δίνει η ομάδα του Γκεζελγκίρχεν.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ήθελαν και αυτοί τη νίκη για να μειώσουν στον πόντο την απόσταση από τα μπαράζ παραμονής. Η Νυρεμβέργη ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπέρενς στο 44' και δοκάρι με τον Κερκ στο 66'.

Κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κούμπο που είχε περάσει ως αλλαγή στο 82'. Τρία λεπτά αργότερα όμως η Σάλκε έφτασε στην ισοφάριση με τον Νάστασιτς και κατάφερε να κάνει το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες και πήρε έτσι μια ανάσα ενόψει της συνέχειας.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Ματένια, Έουερτον, Μπάουερ, Λάιμπολντ (50' Κούμπο), Μουχλ, Μπέρενς, Κερκ, Έρας, Ίσακ, Ματέους Περέιρα.

ΣΑΛΚΕ: Νίμπελ, Οτσίπκα, Νάστασιτς, Σταμπούλι, Σανέ, Καλιτζούρι, Όσκαρ Μασκαρέλι, Χάριτ (67' Μπενταλέμπ), Μπουργκστάλερ, Σκρζίμπσκι (46' Εμπολό), Μπουζελάμπ (81' Ρούμπι).

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ