ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βέρντερ - Άιντραχτ 0-3: Οι αετοί πέταξαν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού

Βέρντερ - Άιντραχτ 0-3: Οι αετοί πέταξαν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού
STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν σαρωτική στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Ιλσάνκερ που μπήκε στο 81' και σκόραρε δις, επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Βέρντερ (VIDEO).

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία με 3-0 πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Βέρντερ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των "αετών" στο 61' ενώ στη συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη για το σκοράρισμα στον Ιλσάνκερ, που πέρασε ως αλλαγή στο 81' και πέτυχε δύο γκολ, για να υπογράψει την άνετη επικράτηση της ομάδας του που την έστειλε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέρντερ - Άιντραχτ 0-3: Οι αετοί πέταξαν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού
STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ελάχιστες συγκινήσεις προσέφερε το πρώτο 45λεπτο στο άδειο από θεατές "Βέζερ Στάντιον", με τις δύο ομάδες να έχουν μεν διάθεση αλλά στο ματς να κυριαρχούν τα λάθη, τα φάουλ καθώς και τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή.

Η Άιντραχτ είχε καλύτερη στιγμή στο 11' το σουτ του Αντρέ Σίλβα που απέκρουσε ο Παβλένκα ενώ η Βέρντερ απείλησε πρώτα στο 15' με τον Κλάασεν, που υποχρέωσε τον Τραπ να εκτιναχτεί στην αριστερή γωνία του για να διώξει σε κόρνερ, και κατόπιν στο 23' με τον Σέλκε, με το σουτ του να βρίσκει και πάλι σε ετοιμότητα τον Τραπ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε νωθρά και για τις δύο ομάδες μέχρι το 60', όμως ένα λεπτό αργότερα ανέλαβε δράση ο Κόστιτς, με τον δαιμόνιο Σέρβο εξτρέμ να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα αριστερά και να φτάνει τις 12 ασίστ στη φετινή Bundesliga, από τη στιγμή που ο Αντρέ Σίλβα εκτέλεσε με άπιαστη κεφαλιά τον Παβλένκα μέσα από την περιοχή.

Στο 72' ο Γκατσίνοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι για την ομάδα του Χίτερ με το πλασέ του -μετά από δύο εντυπωσιακές ντρίμπλες- να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι, για να έρθει το τελευταίο δεκάλεπτο που ήρθε η απόλυτη κατάρρευση της Βέρντερ και ο θρίαμβος της Άιντραχτ.

Βέρντερ - Άιντραχτ 0-3: Οι αετοί πέταξαν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού
STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

Στο 90' είχε φτάσει η στιγμή να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα αφού ακολούθησε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκουζμάν και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Παβλένκα, για να γράψει το τελικό 3-0 που ανέβασε την ομάδα του στην 11η θέση της βαθμολογίας και την έφερε σε απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, με πέντε ματς να απομένουν.

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για την Άιντραχτ ενώ στον αντίποδα η Βέρντερ του Κόφελντ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 2 νίκες και 1 ισοπαλία και έμεινε στην 17η θέση, στο -3 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Βέρντερ Βρέμης (Κόφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βέλκοβιτς, Μοϊσάντερ, Φριντλ (76' Αουγκούστινσον), Εγκεστάιν, Φογκτ (83' Βολτεμάντε), Κλάασεν, Μπάρτελς (61' Ράσιτσα), Σέλκε (61' Σέρτζεντ), Οσάκο (76' Μπίτενκουρτ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Χίτερ): Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Τουρέ, Κορ, Ρόντε (81' Ιλσάνκερ), Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς (88' Ντε Γκουζμάν), Καμάντα (77' Σο), Αντρέ Σίλβα (77' Μπας Ντοστ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ