ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βέρντερ Βρέμης - Χάιντενχαϊμ 0-0: Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς

Βέρντερ Βρέμης - Χάιντενχαϊμ 0-0: Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς

Η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στο 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση για τα μπαράζ της Bundesliga με την Χάιντενχαϊμ και πλέον είναι όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Την απειλή του υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Βέρντερ Βρέμης, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Χάιντενχαϊμ για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ της Bundesliga. Η ομάδα του Κόφελντ δεν κατάφερε να σπάσει τον γόρδιο δεσμό των φιλοξενουμένων και καλείται πλέον να αλλάξει την εικόνα στον επαναληπτικό.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάποια σοβαρή εξέλιξη. Η Βέρντερ αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Χάιντενχαϊμ και δεν κατάφερε να βρει λύσεις. Μπορεί να μην υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, όμως η ομάδα της 2. Bundesliga ήταν εκείνη που είχε τα περισσότερα σουτ προς την εστία του Παβλένκα.

Η Βέρντερ Βρέμης διατήρησε την κατοχή και στο δεύτερο μέρος, όμως πάλι δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, με τον Οζάκο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 78' όταν αστόχησε με το κεφάλι. Στο 87΄η Βέρντερ έμεινε και με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μοϊζάντερ.

Η Χάιντενχαϊμ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλέψει τη νίκη στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, όταν ο Μπίρμαν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Βέρντερ (Κόφελντ): Παβλένκα, Γκεμπρέ - Σελασιέ, Βέλκοβιτς, Μοϊζάντερ, Φριντλ (77' Αουγκούστινσον), Έγκεσταϊν, Μπάργκφρεντε (65' Γκρος), Κλάαζεν (65' Μπίτενκουρτ), Οζάκο (84' Σάρτζεντ), Φούλκρουγκ (65' Μπάρτελς), Ρασίτσα

Χάιντενχαϊμ (Σμιντ): Μίλερ, Μπους, Μάινκα, Μπέρμαν, Τόιερκαουφ (83' Φέρενμπαχ), Σεσά (59' Κέρσμπαουμερ), Γκρίσμπεκ, Μούλτχαουπ (69' Σνάτερερ), Ντόρς, Κλάιντνινστ, Τομάλα (69' Ότο)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ