ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βόλφσμπουργκ: Δύο παίκτες αμφίβολοι ενόψει ΑΕΚ

Wolfsburg's Josip Brekalo, centre, celebrates with teammates after scoring, during the German Bundesliga soccer match between SC Freiburg and VfL Wolfsburg, in Freiburg im Breisgau, Germany, Sunday, Sept. 27, 2020. (Tom Weller/dpa via AP)
Wolfsburg's Josip Brekalo, centre, celebrates with teammates after scoring, during the German Bundesliga soccer match between SC Freiburg and VfL Wolfsburg, in Freiburg im Breisgau, Germany, Sunday, Sept. 27, 2020. (Tom Weller/dpa via AP) AP

Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ, πονοκεφαλιάζει για τους Καστέιλς και Βίκτορ ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League.

Οι Καστέιλς και Βίκτορ είναι οι δύο αμφίβολοι ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ για τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στα playoffs του Europa League. Αμφότεροι τραυματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Φράιμπουργκ (1-1).

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Καστέιλς, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ ο αριστερός εξτρέμ, Βίκτορ, αντιμετώπισε πρόβλημα στον προσαγωγό και αποχώρησε στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Βόλφσμπουργκ ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να κάνει rotation και να τους έχει έτοιμους για τον αγώνα της Πέμπτης (1/10, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ