ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Xέρτα: Ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Κλίνσμαν

FILE - This Nov. 12, 2015 file photo shows U.S. men's national soccer team coach Jurgen Klinsmann taking part in a news conference in St. Louis. Klinsmann rejects Bob Bradley's claims that he angled to success him as U.S. coach while working as an ESPN analyst during the 2010 World Cup. Bradley made the claim when he was introduced as Swansea, the first American head coach in England's Premier League. (AP Photo/Jeff Roberson, file)
FILE - This Nov. 12, 2015 file photo shows U.S. men's national soccer team coach Jurgen Klinsmann taking part in a news conference in St. Louis. Klinsmann rejects Bob Bradley's claims that he angled to success him as U.S. coach while working as an ESPN analyst during the 2010 World Cup. Bradley made the claim when he was introduced as Swansea, the first American head coach in England's Premier League. (AP Photo/Jeff Roberson, file) AP PHOTO/JEFF ROBERSON, FILE

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Χέρτα, με τους Βερολινέζους να έρχονται σε συμφωνία μαζί του μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Άντε Κόβιτς.

Επιστροφή στους πάγκους για τον Γιούργκεν Κλίνσμαν μετά από τρία χρόνια απουσίας, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των ΗΠΑ να δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους της Χέρτα το μεσημέρι της Τετάρτης και να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Κλίνσμαν παίρνει τη σκυτάλη από τον Άντε Κόβιτς, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας, πληρώνοντας ουσιαστικά το μάρμαρο για τις τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταια ματς της Bundesliga που την έχουν φέρει στην 15η θέση.

"Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για μας επειδή ο Άντε ήταν κομμάτι της Χέρτα για περισσότερα από 20 χρόνια. Αισθανόμασταν πως λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, υπήρχε άμεση ανάγκη για δράση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Μίκαελ Πρετζ, με τον Κόβιτς από την πλευρά του να υποστηρίζει:

"Ο τρόπος που παίζαμε τελευταία και τα αποτελέσματα οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Από τη στιγμή που η Χέρτα δεν είναι απλά ένας εργοδότης για μένα, μία τέτοια απόφαση πληγώνει.

Πάντα όμως έλεγα πως αυτός ο σύλλογος είναι σημαντικότερος από τα άτομα. Αγαπώ όχι μόνο αυτό το επάγγελμα αλλά και αυτό το σύλλογο με όλη μου την καρδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντόρτμουντ: Τρίζει η καρέκλα του Φαβρ, άρχισε η ονοματολογία
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ