ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα - Άουγκσμπουργκ: Γκολ μεγάλης κλάσης από τον Ντιλροσούν

Χέρτα - Άουγκσμπουργκ: Γκολ μεγάλης κλάσης από τον Ντιλροσούν

Η Χέρτα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της μεγάλη φάση απέναντι σττην Άουγκσμπουργκ, με τον Ντιλροσούν να μαγεύει συμπαίκτες και αντιπάλους με τη σόλο ενέργειά του πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (VIDEO).

Μία από τις ομάδες που έχουν αρχίσει εντυπωσιακά στην Bundesliga μετά από τη διακοπή λόγω κορονοϊού είναι αναντίρρητα η Χέρτα, με την ομάδα του Βερολίνου να μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Το απόγευμα του Σαββάτου έβαλε τις βάσεις για να επεκτείνει σε έξι ματς το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα καθώς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 23' απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για την 29η αγωνιστική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία ήταν ο Γιαβάιρο Ντιλροσούν, με τον 21χρονο Γερμανό εξτρέμ να βρίσκεται σε θέση βολής μετά από γύρισμα του Νταριντά και αδυναμία της άμυνας της Άουγκσμπουργκ να απομακρύνει, για να τσιμπήσει υπέροχα τη μπάλα και να εκτελέσει τον αντίπαλο κίπερ με άπιαστο σουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ