ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα - Φορτούνα 3-1: Πήραν φόρα οι Βερολινέζοι

Hertha's Vladimir Darida, front, celebrates scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SC Paderborn 07 in Berlin, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (Tom Weller/dpa via AP)
Hertha's Vladimir Darida, front, celebrates scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SC Paderborn 07 in Berlin, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (Tom Weller/dpa via AP) AP

Η Χέρτα νίκησε 3-1 τη Φορτούνα στο Βερολίνο με ανατροπή κι έφθασε στην τρίτη διαδοχική της νίκη στην Bundesliga βάζοντας τέλος στο κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου η Χέρτα αγνοούσε τη νίκη, πνιγμένη στην μετριότητα της κακής εκκίνησης στη σεζόν. Η ομάδα του Βερολίνου νίκησε εντός με 2-1 την Πάντερμπορν, συνέτριψε στην Κολωνία την τοπική ομάδα με 4-0 και πλέον πήρε φόρα.

Υποδέχθηκε την Παρασκευή (4/10) τη Φορτούνα και νίκησε 3-1 την ομάδα του Ντίσελντορφ. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στη γερμανική πρωτεύουσα με την εκτέλεση πέναλτι του Χένινγκς στο 32ο λεπτό.

Άμεση η απάντηση της Χέρτα καθώς ισοφάρισε μετά από πέντε λεπτά (37') με εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής από τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα καθώς ο Ντιλρόσουν στο 44ο με τον ίδιο τρόπο - τελείωμα εντός περιοχής (από το ύψος του πέναλτι) με το δεξί - έκανε το 2-1.

Ο Ντάριντα εκμεταλλεύτηκε στο 62ο λεπτό την εξαιρετική πάσα του Λουκεμπακιό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ νίκης (3-1) της Χέρτα επί της Φορτούνα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ