ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα: Το καρφί του Πιάτεκ για τη διοίκηση της Μίλαν

AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Λίγο μετά την μεταγραφή του στην Χέρτα ο Κρίστοφ Πιάτεκ φρόντισε να πετάξει το καρφί του για τη διοίκηση της Μίλαν όταν ρωτήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ για το λόγο αποχώρησής του από τους ροσονέρι.

Η Μίλαν είχε δαπανήσει τον Ιανουάριο του 2019 ένα σεβαστό ποσό για να πάρει τον Κρίστοφ Πιάτεκ από την Τζένοα και να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα όμως η περίοδος αγάπης μεταξύ των δύο πλευρών κράτησε πολύ λίγο.

Για την ακρίβεια μερικούς μήνες, με τον Πολωνό επιθετικό να πέφτει σε δυσμένεια από την αρχή της φετινής σεζόν και τελικά να βλέπει την άφιξη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μιλάνο να τον ωθεί στην πόρτα της εξόδου, με την Χέρτα να βρίσκεται ως διέξοδο στην καριέρα του.

Ο ίδιος δεν είχε πάντως πρόβλημα να πετάξει τη σπόντα του για τους ροσονέρι όταν ρωτήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ για την αιτία της φυγής του από το "Σαν Σίρο" σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με τον παίκτη που φορούσε τη φανέλα με το Νο 9 στην Μίλαν τον τελευταίο χρόνο να απαντάει με νόημα:

"Είναι πάθος το να στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα, οι προσδοκίες για μένα είναι μεγάλες από τους ανθρώπους της Χέρτα.

Στον πάγκο της Μίλαν μετά την άφιξη του Ιμπραχίμοβιτς; Συμβαίνει αυτό στην Μίλαν. Αλλάζουν κάθε χρόνο τους επιθετικούς, πιθανότητα είναι μία συνήθεια που έχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Ανακοίνωσε Σαλεμάκερς
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ