ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Υπογράφει στη Ντόρτμουντ ο Βιτσέλ

Belgium's Axel Witsel celebrates at the end of the round of 16 match between Belgium and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena, in Rostov-on-Don, Russia, Monday, July 2, 2018. Belgium won 3-2. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Belgium's Axel Witsel celebrates at the end of the round of 16 match between Belgium and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena, in Rostov-on-Don, Russia, Monday, July 2, 2018. Belgium won 3-2. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Έτοιμος να... λοξοδρομήσει από την Tianjin Quanjian είναι ο Αξέλ Βιτσέλ, με τον Βέλγο χαφ να "δραπετεύει" από την κινεζική ομάδα και επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αποδεχόμενος το κάλεσμα της Ντόρτμουντ.

Καθ' οδόν για την κοιλάδα του Ρουρ είναι ο Αξέλ Βιτσέλ, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild".

Η ποδοσφαιρική... σαπουνόπερα θα έχει αίσιο τέλος -όπως όλα δείχνουν- για τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος πρόκειται να καταβάλλει 20 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της Tianjin Quanjian και να κάνει δικό του τον Βέλγο χαφ.

Ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος ήθελε απεγνωσμένα να "αποδράσει" από την κινεζική ομάδα και τελικά η επιθυμία του θα γίνει πράξη τις επόμενες ώρες, αφήνοντας πίσω του τον δρόμο του... μεταξιού, για να βαδίσει εκείνον της Bundesliga.

Ο μουντιαλικός άσος -που κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας- αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους" της Βεστφαλίας, ενώ οι απολαβές του θα αγγίξουν τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί ποτέ στα δεδομένα της ασιατικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, πραγματοποιώντας συνολικά 47 εμφανίσεις με... πηλίκο 6 γκολ και 3 ασίστ με το σύνολο του Πάουλο Σόουζα.

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ