ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ: Ανατροπή και παραμονή Χούντελαρ

Άγιαξ: Ανατροπή και παραμονή Χούντελαρ
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ανατροπή με τον Κλας-Γιαν Χούντελαρ καθώς ο Άγιαξ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 36χρονο Ολλανδό επιθετικό για παραμονή του στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Όλα έδειχναν ότι ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ αποτελούσε ήδη από τα τέλη Μαρτίου - εν μέσω αναστολής δραστηριότητας λόγω κορονοϊού αν και στο ολλανδικό πρωτάθλημα τέθηκε πρόωρο τέλος σεζόν - παρελθόν από τον Άγιαξ.

Μάλιστα τα ΜΜΕ της χώρας έψαχναν τον επόμενο ρόλο του μέσα στην ομάδα του Άμστερνταμ καθώς όλοι θεωρούσαν δεδομένο το αντίο μιας και το συμβόλαιο έφθανε στο τέλος του. Τη Δευτέρα (15/6), ωστόσο, σημειώθηκε ανατροπή. Ο Αίαντας ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 36χρονο Ολλανδό επιθετικό για παραμονή μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

"Θέλαμε να κρατήσουμε με κάθε τρόπο και νομίζουμε ότι θα είναι σημαντικός εξίσου ως παίκτης μας για την επόμενη σεζόν. Ακόμη κι αν δεν είναι ο πρώτος επιθετικός, θα μπορούσε να βοηθήσει τους μικρότερους σε ηλικία με την εμπειρία του", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ και πρώην παίκτης της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς.

Ο πρώην φορ των Αϊντχόφεν, Ντε Γκράαφτσαπ, Χέρενφεν, Ρεάλ, Μίλαν και Σάλκε ήταν ξεκάθαρος από την πλευρά του στις πρώτες δηλώσεις: "Δεν μπορώ να με δω με φανέλα άλλης ομάδας".

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ