ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ: Ο Μπάμπελ επέστρεψε στον Αίαντα ύστερα απο επτά χρόνια!

Netherlands' Ryan Babel eyes the ball during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Northern Ireland and the Netherlands at Windsor Park, Belfast, Northern Ireland, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Peter Morrison)
Netherlands' Ryan Babel eyes the ball during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Northern Ireland and the Netherlands at Windsor Park, Belfast, Northern Ireland, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Peter Morrison) AP

Παίκτης του Άγιαξ είναι ο Ράιαν Μπάμπελ, με τον 33χρονο Ολλανδό επιθετικό να φορά και πάλι τη φανέλα του Αίαντα έπειτα από επτά χρόνια με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατασαράι.

Την φανέλα του Άγιαξ θα φορά για το επόμενο εξάμηνο ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο 33χρονος Ολλανδός επιθετικός επιστρέφει στο Άμστερνταμ μετά το 2013, όταν έπαιξε και πάλι για λογαριασμό του Αίαντα.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατασαράι και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Άγιαξ να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να διεκδικήσει το Europa League.

Ο Μπάμπελ έχει καταφέρει να επιστρέψει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας και ελπίζει να συμβάλει με τις εμφανίσεις του στην επίτευξη των στόχων του Άγιαξ.

AP Photo/Peter Morrison

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ