ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αναλαμβάνει την Φέγενορντ ο Άντβοκαατ

Netherlands' head coach Dick Advocaat gives directions to his players during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Netherlands' head coach Dick Advocaat gives directions to his players during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Η βαριά ήττα της Φέγενορντ από τον Άγιαξ με 4-0, έφερε εξελίξεις στην ομάδα του Ρότερνταμ, με τον Ντικ Άντβοκαατ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η βαριά ήττα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 4-0, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Γιαπ Σταμ να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Φέγενορντ. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Ολλανδού με τον 72χρονο Ντικ Άντβοκαατ να αναλαμβάνει τον σύλλογο από το Ρότερνταμ.

Η Φέγενορντ διανύει μία κάκιστη σεζόν μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 12η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος με 14 βαθμούς. Οι διοικούντες πιστεύουν πως με τον Άντβοκαατ στο τιμόνι ο σύλλογος θα καταφέρει να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει για να αναρριχηθεί ξανά στις πρώτες θέσεις της Eredivisie, αφού ο 72χρονος τεχνικός έχει τεράστια εμπειρία.

Την περσινή σεζόν ήταν προπονητής της Ουτρέχτης που τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στην Ζενίτ, την Φενέρμπαχτσε, την Σάντερλαντ αλλά και στη ν Εθνική Ολλανδίας.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ