ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άριεν Ρόμπεν: Επιστροφή στη Χρόνινχεν 18 χρόνια μετά

Άριεν Ρόμπεν: Επιστροφή στη Χρόνινχεν 18 χρόνια μετά

Ο 36χρονος Ολλανδός εξτρέμ, Άριεν Ρόμπεν, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη δράση. Η Χρόνινχεν, η πρώτη ομάδα της καριέρας του, ανακοίνωσε την απόκτησή του 18 χρόνια μετά.

Στις 4 Ιουλίου 2019 ο Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία τεράστια καριέρα 19 ετών, λίγο καιρό αφότου έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν. Τον Απρίλιο του 2020 ο Ολλανδός εξέφρασε τάσεις επιστροφής στη δράση. Το απόγευμα του Σαββάτου (27/6) η Χρόνινχεν ανακοίνωσε την απόκτησή για τη σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για την ομάδα στην οποία ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του και από την οποία το 2002 πήρε μεταγραφή στην Αϊντχόφεν, για να ακολουθήσουν Τσέλσι, Ρεάλ και Μπάγερν.

Η Χρόνινχεν αγωνίζεται στην Eredivisie και στο πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω κορονοϊού τερμάτισε στην ένατη θέση με απολογισμό δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες.

Ο Ρόμπεν, που πήρε τη φανέλα με το Νο10 στη Χρόνινχεν, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στα τρία χρόνια που έμεινε στην Τσέλσι και ένα πρωτάθλημα στη διετία του στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ στα δέκα χρόνια που ήταν κάτοικος Μονάχου πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα καθώς και το Champions League το 2013.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ