ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αρνήθηκε την πρόταση για τον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας ο Τεν Κάτε

Panathinaikos' coach Henk Ten Cate gestures during their Champions League second leg play-off soccer match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 25, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Panathinaikos' coach Henk Ten Cate gestures during their Champions League second leg play-off soccer match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 25, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano) ASSOCIATED PRESS

Αρνητική ήταν η απάντηση του Χενκ Τεν Κάτε σε πρόταση της ολλανδικής ομοσπονδίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας των "οράνιε".

Οι άνθρωποι της ολλανδικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναζητούν τον διάδοχο του Ντάνι Μπλιντ για τον πάγκο της εθνικής ομάδας και ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Τζαζίρα, Χενκ Τεν Κάτε, ήταν ένας από τους υποψήφιους. Όμως, ο ίδιος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

"Μου έκαναν πρόταση την Δευτέρα, αλλά τελικά αποφάσισα να αρνηθώ. Για να δεχτείς μία τέτοια θέση πρέπει να είσαι σίγουρος ότι όλος ο οργανισμός σε στηρίζει, αν όχι είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ολλανδία μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ και εύχομαι στην ομοσπονδία την καλύτερη τύχη στην αναζήτηση του νέου τεχνικού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεν Κάτε.

Οι Ολλανδοί στρέφονται εκ νέου στη λύση του Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο των "οράνιε" δύο φορές στο παρελθόν και άλλες τρεις ως βοηθός, αλλά έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Πάντως, είναι ένα θέμα που η Π.Ο. της χώρας θέλει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ