ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δύο γκολ ο Παυλίδης και ένα ο Βρουσάι στο "διπλό" της Βίλεμ

Δύο γκολ ο Παυλίδης και ένα ο Βρουσάι στο "διπλό" της Βίλεμ

Η Βίλεμ επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Φορτούνα Σιτάρντ χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης και ένα ο Μάριος Βρουσάι.

Ελληνική... υπογραφή είχε η νίκη της Βίλεμ στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Eredivisie. Ο Βαγγέλης Παυλίδης σημείωσε δύο γκολ στο 2-3 της ομάδας, ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Μάριος Βρουσάι, που αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Άξιο αναφοράς ότι ο 21χρονος φορ Παυλίδης, τον οποίο τσέκαρε προ ημερών ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, έφτασε τα τέσσερα γκολ σε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα (δεν έπαιξε στην ήττα από τη Φίτεσε λόγω τραυματισμού). Ο Βρουσάι στον αγώνα με τη Φορτούνα ισοφάρισε σε 1-1 στο 23', ενώ ο Παυλίδης με πέναλτι στο 29 έκανε το 1-2.

Στο 45' ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 51' με τον Νταμασκάν. Σε τρεις αγωνιστικές η Βίλεμ μετρά πλέον δύο νίκες και μία ισοπαλία, με τον Παυλίδη να βρίσκεται στην πρώτη θεση του πίνακα των σκόρερ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ