ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Εφτασαν τα 19 γκολ σε τρεις μήνες Βρουσάι - Παυλίδης - Ισάκ

Εφτασαν τα 19 γκολ σε τρεις μήνες Βρουσάι - Παυλίδης - Ισάκ

Η Βίλεμ νίκησε με 4-3, εκτός έδρας, την Χέρακλες του Πέτερσον με τους Βρουσάι - Παυλίδη - Ισάκ να κάνουν... παπάδες σ' ένα ακόμη ματς. Το ολλανδικό "V.I.P" αποτελεί μία εξαιρετική τριάδα που υπάρχει μόνο τρεις μήνες.

Μπαίνοντας στον τέταρτο μήνα της συνύπαρξης τους οι Βρουσάι - Παυλίδης και Ισάκ έδωσαν σόου στο ματς της Τρίτης (2/4) κόντρα στην Χέρακλες που έχει γίνει "in" στα ελληνικά Μέσα, εξαιτίας του Κρίστοφερ Πέτερσον για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σουηδός δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, ωστόσο το "V.I.P" της Βίλεμ έκανε τα πάντα για τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 4-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0 με τον Ισάκ να σκοράρει δύο φορές και τον Παυλίδη μία.

Η Χέρακλες, στη συνέχεια, κατάφερε να μειώσει σε 3-2, αλλά ο Βρουσάι στο 87' πέτυχε το τέταρτο γκολ και ουσιαστικά "σφράγισε" τη νίκη, αφού το τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Βεβαίως, δεν είναι μόνο τα γκολ των δύο Ελλήνων και του δανεικού από την Ντόρτμουντ, Ισάκ. Ο Βρουσάι "τάισε" το δεύτερο γκολ στον Ισάκ. Επίσης, συναρπαστικό στην ιστορία των τριών ποδοσφαιριστών είναι πως συνδέθηκαν τον Γενάρη, δηλαδή δουλεύουν μαζί τρεις γεμάτους μήνες, και είναι και οι τρεις δανεικοί από Ολυμπιακό, Μπόχουμ και Μπορούσια.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Ισάκ: 11 γκολ, 3 ασίστ

Παυλίδης: 4 γκολ, 5 ασίστ

Βρουσάι: 4 γκολ, 6 ασίστ

Διαβάστε ακόμη
Ο Βρουσάι, οι δύο οψιόν και ο... Αγιαξ!
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ