ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κοντά στην Αϊντχόφεν ο Μήτρογλου

Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) EUROKINISSI

Η Αϊντχόφεν είναι η ομάδα που κινήθηκε πιο δυναμικά από τις άλλες και βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο 31χρονος φορ "πετάει" για Ολλανδία, με σκοπό να υπογράψει ως δανεικός στην PSV.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του κατά τα φαινόμενα στην Ολλανδία. Η Αϊντχόφεν διαπραγματεύτηκε με τη Γαλατασαράι, οι δύο ομάδες συμφώνησαν και ο 31χρονος διεθνής φορ έχει δώσει και αυτός τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει ο δανεισμός.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Μήτρογλου αναμένεται να πετάξει άμεσα με προορισμό την ολλανδική πόλη, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Έλληνας στράικερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γαλατασαράι, η οποία ωστόσο τον παραχωρεί. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους τον είχαν κι εκείνοι αποκτήσει δανεικό, από τη Μαρσέιγ.

Υπήρξαν κι άλλες ομάδες που διεκδίκησαν τον "Μητρογκόλ", όπως η Λέτσε και η Ναντ. Εκτός απροόπτου, όμως η ομάδα που θα αποσπάσει την υπογραφή του είναι η PSV.

Στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Αϊντχόφεν μετρά επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια (δύο νίκες και μια ισοπαλία). Πέρυσι τερμάτισε δεύτερη πίσω από τον Άγιαξ, μαζεύοντας τρεις βαθμούς λιγότερους (86-83).

Φέτος συμμετείχε στον β' προκριματικό γύρο του Champions League, όπου αποκλείστηκε από τη Βασιλεία. Ακολούθως έπαιξε με τη Χάουγκεσουντ από τη Νορβηγία στον γ' προκριματικό του Europa League και εξασφάλισε την πρόκριση. Τώρα στα playoffs καλείται να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η Αϊντχόφεν πούλησε στη Σεβίλλη αντί 12,5 εκατ. ευρώ τον κεντρικό της επιθετικό Λουκ Ντε Γιονγκ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ