ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κορονοϊός: Πακέτο διάσωσης για τις ομάδες 11 εκατομμυρίων ευρώ στην Ολλανδία

Ajax's Hakim Ziyech celebrates with teammates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Ajax's Hakim Ziyech celebrates with teammates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η ομοσπονδία της Ολλανδίας και οι εθνικές ομάδες συγκέντρωσαν 11 εκατομμύρια ευρώ για τις ομάδες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό

Η Ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και οι εθνικές ομάδες συγκέντρωσαν 11 εκατομμύρια ευρώ σε ένα πακέτο… διάσωσης για να σώσουν κλαμπ που έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό. Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει δωρεές και άλλα μέτρα, όπως ένα πάγωμα για έξι μήνες των μισθών, ώστε να βοηθηθούν τα κλαμπ που έχουν δυσκολίες.

Θα χωριστεί ισομερώς τόσο σε ερασιτεχνικές όσο και επαγγελματικές κατηγορίες. Η τράπεζα «ING» που είναι χορηγός της Εθνικής Ολλανδίας, τόσο στην ανδρών όσο των γυναικών αλλά και της Εθνικής Ελπίδων θα κάνουν δωρεά στα 3.000 ερασιτεχνικά κλαμπ που επίσης θα λάβουν βοήθεια από την ομοσπονδία της Ολλανδίας.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ