ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Πόουλσεν και άλλα δύο μέλη του τιμ του Άγιαξ

Ajax player Christian Poulsen during the national soccer league game against Twente at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Saturday Sept. 29, 2012. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax player Christian Poulsen during the national soccer league game against Twente at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Saturday Sept. 29, 2012. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο βοηθός προπονητή στον Άγιαξ, Κρίστιαν Πόουλσεν, ήρθε σε επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τέθηκε υπό περιορισμό, όπως και άλλα δύο μέλη του προπονητικού τιμ του Αίαντα.

Ο Άγιαξ είναι σε συναγερμό και η αιτία είναι ο Κρίστιαν Πόουλσεν, με τον Δανό πρώην ποδοσφαιριστή και νυν βοηθό του Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Αίαντα να είναι πλέον σε καραντίνα έχοντας έρθει σε επαφή με άτομο που έχει βρεθεί θετικό στον κορονοϊό.

Την αποκάλυψη την έκανε η ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf", υπογραμμίζοντας πως τόσο ο Δανός πρώην μέσος όσο και άλλα δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους μέχρι τις 13 Μαρτίου για προφύλαξη.

Όσο για το πώς και το πότε εκτέθηκε στον κορονοϊό, που εξαπλώνεται καθημερινά σε όλη τον κόσμο, η εφημερίδα αναφέρει πως αυτό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του, όταν ήρθε σε επαφή με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Τόμας Κάλενμπεργκ, που διαγνώστηκε λίγο αργότερα με τον κορονοϊό.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας Μίελ Μπρίνκους έκανε γνωστό πως τόσο ο Πόουλσεν όσο και τα άλλα δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου του Τεν Χαγκ δεν έχουν κάποιο σύμπτωμα, παρόλα αυτά θα παραμείνουν σε απομόνωση για λόγους δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Τέλος οι χειραψίες πριν από τα ματς με απόφαση της Premier League
Κορονοϊός: Επίσημα χωρίς κόσμο το Βαλένθια - Αταλάντα
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ