ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Μπλιντ: "Σας ευχαριστώ όλους, αισθάνομαι καλά"

Netherland's Daley Blind plays during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Germany and The Netherlands in Hamburg, Germany, Friday Sept. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherland's Daley Blind plays during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Germany and The Netherlands in Hamburg, Germany, Friday Sept. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ με ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης, ενώ δήλωσε ότι αισθάνεται μία χαρά.

Λίγους μήνες μετά την κατάρρευσή του σε αγώνα του Άγιαξ με την Βαλένθια για το Champions League όπου οι γιατροί είχαν αποφανθεί πως είχε φλεγμονή στην καρδιά, ο Ντάλει Μπλιντ λύγισε για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης των πρωταθλητών Ολλανδίας με την Χέρτα το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μπλιντ δεν θα συμμετάσχει σε προπονήσεις του Άγιαξ μέχρι να βρεθεί η αιτίας της κατάρρευσής του, κάτι που δήλωσαν οι άνθρωποι του Αίαντα.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του μέσω του Twitter, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται καλά: "Πολλά ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που πήρα. Μπορώ να πω ότι είμαι καλά, αισθάνομαι μία χαρά".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ